ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το συγκρότημα UNIQUE SUITES βρίσκεται στο φημισμένο Ημεροβίγλι. Το συναντάμε σε μια προνομιακή τοποθεσία χτισμένο στη καλντέρα με απεριόριστη θέα προς το ηφαίστειο. Εκτός των πολυτελών υπηρεσιών που προσφέρουν οι σουίτες μας, αποτελούν και μια εξαιρετική επιλογή διαμονής λόγο της τοποθεσίας που βρίσκονται.
Το Ημεροβίγλι είναι κτισμένο στο υψηλότερο σημείο των βράχων της καλντέρας, σε υψόμετρο 300 μ. Βρίσκεται σ’ ένα κομβικό σημείο ανάμεσα στα Φηρά την πρωτεύουσα του νησιού από την οποία απέχει 2 χλμ. και την Οία το διάσημο χωριό για το παραδοσιακό οικισμό του και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Ο γραφικός οικισμός του Ημεροβιγλίου – που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος – αποτελεί πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη. Με την αυθεντική κυκλαδίτικη γοητεία του, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κατοικιών και των εκκλησιών του και με την μαγευτική θέα στη καλντέρα και το ηφαίστειο, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη και είναι ένα από τα διασημότερα χωριά της Σαντορίνης.
Είναι ιδανικός τόπος διαμονής για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε το νησί. Από το Ημεροβίγλι μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε προς όλα τα δημοφιλή χωριά και παραλίες. Επίσης, η κοντινή του απόσταση από τα Φηρά όπου χτυπά ή καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης και όχι μόνο, είναι ότι καλύτερο για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε και το κοσμικό πρόσωπο του νησιού

ΣΚΑΡΟΣ

  • Τα ερείπια του ενετικού κάστρου «Σκάρος» που έκτισε ο Μάρκος Σανούδος και λειτουργούσε ως παρατηρητήριο την εποχή της ενετοκρατίας. Την εποχή εκείνη ο Σκάρος ήταν ένας από τους πέντε πιο σημαντικούς οικισμούς του νησιού. Σήμερα σώζονται ελάχιστα ίχνη από αυτόν τον οικισμό, ενώ και το Κάστρο καταστράφηκε στο σεισμό το 1817.
  • Το γραφικό εκκλησάκι της Θεοσκέπαστης. Ακολουθώντας το μονοπάτι που ξεκινάει από το Σκάρο θα απολαύσετε έναν υπέροχο περίπατο, ο οποίος καταλήγει στο εκκλησάκι της Θεοσκέπαστης. Είναι κτισμένο στην άκρη ενός βράχου και διαθέτει μοναδική θέα προς τα ηφαιστειογενή νησάκια Παλιά και Νέα Καμένη.
  • Επισκεφθείτε το επιβλητικό μοναστήρι του Αγίου Νικολάου. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι είναι αφιερωμένο σε τρεις Αγίους. Στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Ζωοδόχο Πηγή και στον Άγιο Νικόλαο. Είναι γνωστό ως μοναστήρι του Αγίου Νικολάου λόγο της εξαιρετικής βυζαντινής εικόνας του Αγίου, που βρίσκεται στο καθολικό της μονής.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νότια νησιά του νομού Κυκλάδων.

Συνδέεται καθημερινά, αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς, με τις κύριες πόλεις της Ελλάδας και με πολλά άλλα ελληνικά νησιά.

Με αεροπλάνο

Διάρκεια ταξιδιού περίπου 30′ από Αθήνα

Με πλοίο

Διάρκεια ταξιδιού περίπου 7 ώρες από Πειραιά.

Με ταχύπλοο

Διάρκεια ταξιδιού περίπου 5 ώρες από Πειραιά.

Για τις μετακινήσεις σας στο νησί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αστικές συγκοινωνίες που συνδέουν όλα τα χωριά του νησιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα.